Met GoeieHoop FIF (Faith In the Future) willen Christel en Marc  een positieve en  realistische  wending geven aan het leven en  meehelpen  om de wereld  en onze toekomst een stuk duurzamer, rechtvaardiger en optimistischer te maken.
We willen onszelf een juiste en warme plek geven in de steeds sneller veranderende wereld.
Een levenswijze die niet louter uit nemen, maar ook uit geven bestaat.
Een perfecte balans tussen jezelf  en de andere.
Welbevinden voor groot en klein.
Een tocht van de ‘IK-cultuur’  naar de  ‘WIJ-maatschappij.

Via GoeieHoop FIF (Faith In the Future) verbinden we een aantal projecten die een evenwicht bieden tussen geven en nemen.

Onze passie en liefde voor Afrika  loopt er als een rode draad doorheen en verbindt alle activiteiten die we willen aanbieden.


Het startte

Het startte bij een gesprek met een goede vriend Werner Sels, die zijn verhaal vertelde over OZG.

Hij enthousiasmeerde ons enorm en gaf ons de goesting om samen de cursus BTC (ontwikkelingshulp) te volgen in Brussel.  We behaalden ons certificaat om voor NGO’s te kunnen werken, maar het gaf ons vooral een ruimere blik op de wereldHet steunt ons om uit onze comfortzone te stappen en op zoek te gaan naar de toekomst, de andere of naaste op te zoeken,… de ‘balance of life’

Ondernemers Zonder Grenzen, OZG (www.ozg.be), zorgt voor het groener maken van de woestijn.
Sinds 2007 planten zij bomen in de woestijn en zorgen voor welvaartsoverdracht, CO²-compensatie, micro-economie, migratiestop, onderwijs, vrouwenempowerment. 

Dit is sociaal ondernemen.